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No. Question Answer 

1.  
VOLUME 1 SECTION 1:  

INSTRUCTIONS TO TENDERERS  

6. SITE VISIT AND CLARIFICATION 

MEETING 
Is the bidder obliged to go through the 

construction site and in his offer attach a 

certificate of site visit? 
Will the offer be rejected if the bidder 

representative did not attend the scheduled site 

visit and clarification meeting? 

As clearly indicated in the 

Instructions to tenderers, the tenderer 

is obliged to visit and inspect the site 

of the works and its surroundings. 

Companies who did not perform the 

site visit are not allowed to submit 

their bids as sole bidders or Leader 

of consortium. 

2.  
We have noticed that demanding Technical 

and professional capacity of candidate is not 

clearly defined. Therefore, we kindly ask 

you to clarify what the phrase "with a 

portion of the contract being at least 

1.500.000 EUR" actually means. Does it 

mean that the minimum value of each 

contract should be EUR 1.500.000 or the 

total value of two contracts should be EUR 

1.500.000? 

The minimum value of each contract 

should be EUR 1.500.000. 
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